Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Życie ma czarny kolor, jeśli nie chcesz widzieć światła

To nieprawda, że życie jest podłe
ma wiele kolorów i światła
nie chcesz widzieć
bo śpisz w za dużym łóżku
na prześcieradle w czaszki

słyszysz ?

ktoś nieśmiało puka o świcie
otwórz te drzwi do cholery
zrzuć łachmany smutku
i kochaj, po prostu...

5610 wyświetleń
21 tekstów
43 obserwujących
  • .Rodia

    26 November 2022, 00:32

    wziąć piękny

  • Malusia_035

    10 April 2021, 19:14

    I to mi się podoba ,optymistycznie :)) Super :)

    Pozdrawiam :)

    od Sunelli, Kasandra48, Grafit
  • .Rodia

    6 April 2020, 15:08

    a czemu ty nie piszesz?
    albo Ty

  • PINGWINIOWATY

    9 October 2015, 21:57

    na mojej wysepce nie ma łóżek, nie ma prześcieradeł, ale są czaszki ;p

  • krysta

    7 October 2015, 09:26

    ...tak- smutkowi- nie...
    ''i kochaj, po prostu...''

    wspaniały wiersz.
    pozdrawiam :)

  • IceCherry

    6 October 2015, 18:52

    bo śpisz w za dużym łóżku
    na prześcieradle w czaszki

    :) dobre

    Wiersz z wykrzyknikiem :)