Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

To nie jest to, czego się spodziewałam.
Nie dzieje się to, co myślałam.
Skoro mówią, że miłość jest za darmo, to dlaczego tyle kosztuje?
To zdarza się zbyt często.
Muszę nauczyć się przezwyciężać słabości.

29 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • Lacrimas

    27 August 2015, 23:11

    Wyciąganie (po coś) rąk jest odruchem.