Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piaskownica

To moja piaskownica, to moje miejsce
Tu mam swoje zabawki, tu moje serce
I choć w kółko słyszę, że już wyrosłem
Stoję mocno zaparty, jakbym był osłem

I choć z każdym dniem infantylizm większy
Potrafię się cieszyć dziś z małych rzeczy
To sprawia, że codziennie czuje sie lżejszy
Doktor powiedział, że mnie nie wyleczy

Wiec sobie dłubie łopatką w górze piachu
Szczęśliwy bo brudny. Jak szczeniak.
Mi tu dobrze. Bo tu nie odczuwam strachu
Oto ja. Przed wami dorosły wciąż dzieciak.

6419 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!