Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec

Puść moją dłoń, nie musisz jej trzymać
nie pilnuj mnie
nie musisz
ja i tak za Tobą podążam

każdego
okropnego
dnia

a nocą otulasz mnie swym szalem
i szepczesz,
te wszystkie
słodko gorzkie
słowa

boję się
nie o siebie
lecz o Ciebie

znikając, macham ostatni raz
wycierasz chusteczką łzę
już wiemy
że to koniec...

324 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!