Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak kochać

to krzyczeć:
do ciebie płonie moja krew!

składając się tylko
ze słomianych żył

30 294 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    14 October 2017, 18:20

    thx za komenty :)

  • piórem2

    11 October 2017, 13:39

    piekne wyznanie,
    miłość czasami odkrywa niezauwazalne, aspekty,
    może uda się pokonać lęk,