Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kropla nadziei...

To kolejny z tych błogich dni
wyskakuję z łóżka
coż za piękny ranek
przeganiam cicho mgłę
jestem taka ciepła
kurcze ...kocham tę planetę
moje serce topnieje
obracam się pośród gwiazd
muzyka jest wszędzie
raz ktoś gra na wiolonczeli
innym razem wali w bębny
patrzę na zewnatrz ...w uniesieniu
tajemniczo znika ostra czerwnień
kiedy noc połknie dzień
dopóki nad nami błyszczy tęcza
przyjdę do ciebie w snach
spadnę jak kropla rosy
łagodnie na twoją dłoń
czekaj mój miły a więc
...do wieczora.
https://www.youtube.com/watch?v=MQJhUHxnxso

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!