Menu
Gildia Pióra na Patronite

banalne słowa

to kilka słów
banalnych
z radości
miłością podszytych

i więcej nic
tylko
ty i ja

czerwień
zachodzącego słońca
szum fal
uśmiech najpiękniejszy

i więcej nic
tylko
ty i ja

zapadł zmrok
ciepłem twego ciała
zapachem
jaśminowej herbaty

i więcej nic
a jednak
to wszystko

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • misiek45

    25 November 2012, 14:58

    Piękny romantyczny wiersz:)

  • słoneczniki

    25 November 2012, 12:01

    Niesamowity wiersz.

  • scorpion

    25 November 2012, 09:37

    Piekne. Nic wiecej nie trzeba.

  • giulietka

    25 November 2012, 09:26

    "jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna"

    Nic więcej nie powiem, ale powrócę tu jeszcze nie raz, do ciepła Twoich wierszy.

    Pozdrawiam ciepło, Adamie;)