Menu
Gildia Pióra na Patronite

kap ...

to już jest koniec
umilkły sny
zbudzone blaskiem
świtu bez przyszłości
pytałaś
nie znałem odpowiedzi
wsłuchaj się w śpiew ptaków

za kroplą, kropla
whisky i woda
i krople łez

dobranoc
minął już ...świt

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!