Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli wpół

to drogi
bo tam gdzie jestem
widać tylko paznokieć na niebie
na którym kołyszą się cudze sny

jak polne kwiaty

zrywam na wiosnę
by wiatr ich nie uśpił

/4:44, przytul/

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!