Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ofiarowanie

Toczyły się tak spokojnie
roztrzaskanych obietnic
kryształy
przerywając oziębłe milczenie
marmurowej podłogi

W otwarte lecz chłodne
ścian dłonie
nie swoje już
życie składały

Rzucając zbyt śmiałe
wyznanie
twej obojętności
pod nogi

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • Papillondenuit

    21 June 2011, 19:25

    rozkwitasz Madziu z każdym wierszem...

    pozdrawiam serdecznie
    :)

  • Adnachiel

    18 June 2011, 21:53

    Przepiękny...
    Do podziwiania :)

  • NIEobliczalna

    18 June 2011, 13:44

    wspaniały.!

    ja też się bawię w złodziejkę i Ci go skradam ;)

  • 18 June 2011, 13:01

    Świetny! Pozwól, że skradnę do zeszytu. :)