Menu
Gildia Pióra na Patronite

z czasu do Czasu

to czas przeszły skonany
a teraz wyjmij gwoździe
chcę cię objąć
wyjmij gwoździe
chcę iść ziemią znikającą pod stopami
do Słowa chcę iść
które jeszcze chodzi po wodzie

wyjmij gwoździe
bo tylko odchodząc

Zostanę

29 144 wyświetlenia
523 teksty
42 obserwujących
  • nicola-57

    24 April 2017, 09:50

    dziękuję za komentarz

  • giulietka

    26 January 2017, 08:59

    Bliski mi, kojarzy się z jednym zdaniem: "zaufałem Drodze".