Menu
Gildia Pióra na Patronite

w znów

to co nie ma znaczenia
oznacza

my

blizny
tatuaże
ołtarze

bród za paznokciem
ciastko w twoich ustach
krem

i próg o który się potykamy za każdym razem
gdy zamiast wchodzić pukaniem
budzisz we mnie psa

42 384 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    15 April 2011, 20:31

    takiej, co do której miałem nadzieję, że zostanie odczytany

    pewnie napiszesz, że ty również

    pozdrawiam

    muszę uciekać

  • danioł

    15 April 2011, 20:10

    nie łapię
    nie wszystko co oznacza
    ma znaczenie

    spoglądam na siebie
    staram się

  • Papillondenuit

    15 April 2011, 19:42

    czasem szczekanie
    bywa, że skowyt
    zawsze na smyczy