Menu
Gildia Pióra na Patronite

*******

to co było- minęło
jeszcze czasem łza popłynie............
noce.......... znośnymi już są....
czas leczy rany............

6306 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • dana1596

    29 October 2014, 19:16

    jednak blizny pozostają....

  • krysta

    29 October 2014, 12:10

    dobrze, gdy spokój powraca.
    pozdrawiam :)