Menu
Gildia Pióra na Patronite

HunterOfSouls

To były piękne dni, kiedy do szczęścia miłość nie potrzebna była nam.
Żyliśmy wolni, do puki prawda nam się nie objawiła.
Coś zaczęło w nas drżeć, coś nas niepokoić,
Brak miłości odezwał się.
Szukamy jej po ciemku, nie wiedząc jak wygląda przy czym często rani nas.
Wszyscy pragną teraz sexu. A miłością gardzą i puszczają ją w ciemny las.

Zostaliśmy teraz Sami we dwójkę błąkając się. Lecz się teraz nie poddawajmy. Walczmy.
Mówię Ci to Ja, Mówię Ci to teraz. Pokonamy świat Razem, Tu i Teraz.

6986 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!