Menu
Gildia Pióra na Patronite

To agonia bólu
gorzkiej męki
wewnątrz mnie

ja jestem winna tej straty
moje cierpienie
przenieść na inne usta

jak zmienić twoją wolę
wejść w twoje życie
i być morzem i solą
najbardziej doskonałą miłością
nieśmiertelnym węzłem

to co posiałeś we mnie
niech....zakwitnie
światło moich dni.

63 303 wyświetlenia
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!