Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pułapka

Tkwię
w pułapce
skonstruowanej
z własnej skóry,
dziesiątek kości, mięśni i ścięgien.

Pomiędzy nimi
płynie rzeka
zwana Krwią.
A władzę sprawuje
głupi organ zwany Sercem.

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    22 January 2018, 12:39

    no serducho zawsze daje się nabrać....

  • Yankes

    18 January 2018, 22:25

    któż wtedy nie przegrywał...Karolino?

  • 18 January 2018, 15:37

    Oj Yankes zdecydowanie

  • Yankes

    18 January 2018, 12:03

    Wojna Domowa najgorsze co może nas spotkać

  • 18 January 2018, 08:42

    Gorzej ,ze ten Umysł najczęściej w sprzeczności z sercem i mamy wojnę ;-)

  • Naja

    18 January 2018, 01:15

    Właśnie... Jest jeszcze umysł. Nasz skarb bezcenny i również przyczyna bólu wszelkiego rodzaju...

    Co do serca, moim zdaniem jest przereklamowane. Jeżeli chodzi o uczucia. Stawiam na umysł... :-)))

  • Yankes

    17 January 2018, 22:11

    a co na to Mózg?