Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drżenie

Jestem wciąż
zdesperowana w momencie
tkwienia w twoich oczach
rozgrzewam dłonie
termoforem wypełnionym
strzępami twojej obecności
chwilowej tylko
rozczesuję skłócone włosy
zmyślonymi rękoma
w natłoku słów
dopiero
milczeniem
powiedziałam za dużo

3819 wyświetleń
28 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!