Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tik tak

Tik tak, czas płynie.
Tik tak, on nie wróci.
Tik tak, jutro całe uczucie minie.
Tik tak, jutro już zapomnisz o tym co dziś złe.
Tik tak i tak kiedyś umrzesz, a zegar nigdy nie zaprzestanie swych działań…
Tik tak, nawet gdy sam będziesz chciał umrzeć i w końcu zrozumiesz.

Czas się nie zatrzyma, tak jak i zegar.
Twój ból, rozterki, miłość i jej brak nic nie zmienia.
On daje i zabiera, on idzie i nie patrzy czy jesteś gotowy do walki czy też do czołgania.
On nie oszczędza, ani nie przeprasza.
On mknie jak po ulicy auta i nie patrzy ile już zgonów spowodował.

282 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!