Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów się przyśniłaś

Te sny…
Tak dziwnie spałam,
że mnie boli biodro
i ledwo chodzę.

Te sny...
Tak dziwnie spałem,
że mnie boli serce
i ledwo żyję.

11 453 wyświetlenia
213 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!