Menu
Gildia Pióra na Patronite

W poszukiwaniu...

Te słowa płyną prosto z serca
sama myśl o Tobie ogień w nim roznieca.
Czy to miłość? Sama do końca nie wiem ,
ale coś dziwnego się ze mną dzieje.

Chce mi się śpiewać, biegać, skakać
z Tobą śmiać się i czasami płakać.
Twój uśmiech i wzrok przenikliwy
pamiętać chcę już zawsze mój Miły.

Tęcza świat mój pomalowała,
choć miejscami kolorów pożałowała.
Bywają smutki i rozterki,
ale tylko po to byśmy byli silniejsi.

Czasem słodka, czasem gorzka bywam
i chyba Ciebie miłością obdarzyłam.
Ona sprawia, że wzbijam się i latam.
Nad wszystkimi ogromne kręgi zataczam.

Boję się bardzo jedynie,
że dla Ciebie moja osoba przeminie.
Gdy ktoś lub coś nas rozdzieli,
Pamiętaj, ja będę kochać od poniedziałku do niedzieli.

9132 wyświetlenia
105 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!