Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

kroplą deszczu po szybie tęsknota spływa,
łzą wspomnienie...

z nadzieją o świcie, czekam na promień słońca,
niech serca dotknie!
zmieni oblicze...

szczęście?

kiedy w moich, Twoje dłonie,
kiedy oddech Twój usłyszę

chcę wyznać miłość...
po prostu,
prawdą,

i zatrzymać się na...

zawsze wspominałem, że
najpiękniejsze są tutaj poranki,
ten, choć mroźny nieco, niesie ukojenie
nie wiele tu zmienia się,
z ulgą stres opuszcza skronie

z okazji urodzin, zostawiłem na ławce różę,
to jedyne miejsce, które przyszło mi do głowy,

może wrócisz tu?

może nie zawsze, a kiedy zapragniemy,
będzie nam po drodze...

8477 wyświetleń
99 tekstów
7 obserwujących