Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsenność serca

Tęsknota jest jak bezsenność.
Z tym , że pragnieniem nie jest sen.
Noc staje się smutkiem,
pusty pokój samotnością,
sen ukochaną osobą,
a bezsilność pozostaje bezsilnością...

7393 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!