Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię Bracie*

Tęsknię,
za Twoim usmiechem,dobrym sercem,równym oddechem,
za miłym widokiem parzenia kawy,
za wygniecioną koszulą,skarpetkami nie do pary,
za mysleniem,iż to swiat jest oddany nam cały,
za oczami pełnymi wiary,
za tym,jak mówiłes : My się nigdy nie poddamy!

Lecz swiat nas rozłączył,
bo nie zniósł widoku,
posiadania tak bliskiej osoby przy swym boku.
Los Cię nie szczędzi,lecz ty swym uporem
pokazujesz,że życie nie jest tylko kolejnym wyborem.

Potrzebuję Cię,Tęsknię i Kocham.
Tylko te słowa jestem w stanie dodać.

*dedykacja dla mojego Brata

1747 wyświetleń
6 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!