Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię..
Czuje jak moje serce rozdziera się, goryczą wypełnia, przemienia się w ociężały głaz ..
Nie czuje już szczęścia ..
Nie czuje już nic ..
Czekam na powolną śmierć ..
Gdzie w obliczu śmierci nie spojrzę na twe oczy ,nie powiem kocham nie powiem nic..
Odejdę ..
Odejdę tak ja ty tamtego dnia, pozostawiając po sobie setki nie przespanych nocy
Teraz ?
Teraz nie ma niczego ,nie ma ciebie nie ma mnie nie ma nas..
Widziałam
Widziałam nas w naszej wyobraźni ale ty ..
Ty
Skreśliłeś nas skreśliłeś kilka lat szczęśliwych lat spędzonych razem
Nigdy
Nigdy Cie nie zapomnę
Koniec
To naprawdę koniec i choć serce nie pogodziło się a umysł pamięta
To czas na odejście
Kocham
Kocham naprawdę szczerze
Kocham ciebie …

746 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!