Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko który?

Tęsknię, choć nie powinnam,
To sprawa trochę intymna.
Myślisz, że dobrze mi z tym?
Z bolącym uczuciem złym?
Myślisz, że mnie to nie boli?
Gdy to jest w mojej niedoli?
Od dwóch lat za Tobą szaleje,
A moje serce na boki się chwieje.
Więc nie wiem, czy Ty czy ON,
Lecz któryś jest miłością mą.

12 447 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
  • 19 May 2015, 14:10

    jeżeli zakochałaś się w Tym drugim, tzn że niewystarczająco Kochałaś tego pierwszego :)