Menu
Gildia Pióra na Patronite

kocham

tęsknić,
czekać,
marzyc,
nie mając wpływu na własne postrzeganie i pragnienia...
nieustannie myśleć,
dążyć do spełnienia...
ogarniać całym sercem i jestestwem każdy fragment drugiego istnienia,
pięknie jest...
aż do zatracenia...

1692 wyświetlenia
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!