Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dedykacja ...

Tęskniąc marzymy ,
marząc chcemy spełnienia,
szalone myśli kreślą w głowie obrazy
w miłosnym geście zamknięte .
Szukając doznań lub roju motyli
kuszę twoje zmysły pięknem słowa ,
róży dotykiem ,
smakiem przeszłych przeżyć .
Nastrój twój - magią słowa stoi
wzbudzając duszy melodię
błogostanu marzenie ,
serca ukojenie...

Dedykuję czarodziejowi słowa....

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    20 November 2013, 22:34

    Urocza dedykacja :) Zadowolony Czarodziej Słów...
    Pozdrawiam :)