Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    10 July 2017, 07:07

    Niestety wielu miało do czynienia
    - zostali zainfekowani przerażającą pogardą .
    Specjaliści wiedzieli co trzeba zrobić z ludźmi.
    I to ten fakt że można tak urobić ludzi - budzi przerażenie .
    Zawsze bałem się niepoczytalności .

  • RozaR

    1 July 2017, 05:37

    Droga wodo - miłuje bliźniego swego nalezycie . Nawet w mojej rodzinie usłyszałem zdanie ,, szkoda że ten drugi z nim nie leciał to byłby spokój" Tak było i to rozumiem po prostu tamta osoba bezkrytycznie poddała sie indoktrynacji czyli PR-owi .
    Uważam jednak że potrzebny jest wstrząs i zwykła opiernicz - bo stosownym wydaje się zwykłe zawstydzenie i uderzenie się w pierś ,, mea kulpa" -moja wina . Niestety brakuje tego choć widać wyraźnie z perspektywy czasu tamten upadek.
    Mamy być świadomi i wnikliwi - czyli mądrzy bo atakują nas i całą Europę nowymi ideologiami które to mają wpłynąć na nasze życie. Lewicowe narzucanie wartości jest zatrutą wodą i ma przerażające skutki - Ciepła Wodo .