Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepotrzebne słowa

Teraz wszystko się układa, oprócz właśnie słów
Czasem słyszę krzyk kolejno ściętych głów
Uczucia pełzają błagając o pomoc
Słowa je niszczą w tę ciemną noc
Rozgwieżdżone niebo wcale nie pomaga
Cechuje je strach, a nie odwaga

48 210 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!