Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Przyjaciół Wszystko

Teraz wiem że nie jestem sam. Mam przyjaciół tych prawdziwych którzy pomogą nawet w tych najgorszych chwilach.
Teraz chce odwdzięczyć się wam ale nie wiem jak.
Teraz jeszcze posłuchajcie mnie. Co zrobić mam by odwdzięczyć się wam bo Kocham ja Was.

886 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!