Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boli mnie świat..

teraz świadomy jesteś
kto był człowiekiem
a kto udawał z zimną krwią

czy ludzie nauczyli się udawać miłość?
drżę na myśl o tym

ciągle widzę zimne twarze
zimne dłonie
mroźne oczy
ciągle życzą Ci śmierci

ta cała obojętność ludzi
ich twarze, ręce, oczy
wiesz, boli mnie ten świat..

15 997 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących