Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezpowrotnie

Teraz już ledwie szeptem
dźwięk imion brzmi w naszych głowach
ale przyjdzie czas, że go nie będzie
i przez drzwi tramwaju
wymienimy się ledwie uśmiechem
bez słów wszystko stanie się jasne
obudzimy się sobą na nowo
nie pozwolimy sobie już zasnąć
ledwie uśmiechem powrócą
wspomnienia

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • RozaR

    7 May 2014, 18:05

    Coś zaczyna - coś się kończy