Menu
Gildia Pióra na Patronite

Venus

teraz jesteś moją venus..
ubieram CIĘ w diamenty mych słów..
przemywam CI stopy świętą wodą moich pragnień..
moich natchnień..
teraz pocałunkami zaklętymi w moje oczy zabijam TWÓJ strach..
TWOJE porażki..
teraz jestem TWOIM rycerzem..
zbroją wykutą z nocnych biesiad starych baśniowych poetów..
otaczam CIĘ i chronię..nie bój się..
teraz jesteś moją VENUS..teraz nic CI już nie grozi..

13 664 wyświetlenia
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    19 April 2012, 17:03

    Bateria niech pada dobrze ze serce się trzyma
    Barwnego popołudnia:))

  • giulietka

    19 April 2012, 17:01

    od tego magnetyzmu pada mi bateria:)
    uciekam, żeby nie paść ofiarą Twojej magii;)

    miłego popołudnia...

  • zlo282

    19 April 2012, 16:49

    oj tam zaraz podpuściłem..

  • giulietka

    19 April 2012, 16:46

    bo zręcznie mnie podpuściłeś;)

  • zlo282

    19 April 2012, 16:45

    no trafnie to ujęłaś..

  • giulietka

    19 April 2012, 16:43

    Jestem kobietą, Sebastianie, a więc i jednym i drugim po trochu...

  • zlo282

    19 April 2012, 16:42

    a ty jesteś upadłym aniołem .. ?

  • giulietka

    19 April 2012, 16:38

    ...najłatwiej złapać te upadłe... :)
    ...choć może lepiej dać się im złapać...

  • zlo282

    19 April 2012, 16:35

    A gdzie owe anioly złapiesz??:)))

  • giulietka

    19 April 2012, 16:33

    To jednak ulegać winnyśmy jedynie aniołom;)