Menu
Gildia Pióra na Patronite

prześwit

teraz
gdy już się okazało że to co mam
nie nazywa się penis

to ja już nie wiem
co określa mój wątły wkład

w ciebie
w nas
i w ludzkość całą w ogóle

42 384 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!