Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień kobiet

Ten wiersz jest nowy
I całkowicie z głowy
Pisany dla wszystkich kobiet
Ale szczególnie dedykowany Tobie
A twoje życzenie jest dla mnie rozkazem
Więc pomyśł dobrze za jednym razem
Ponieważ szybko kończy kończy się dzień
I pozostanie po tym tylko cień
wazonu pełnym róż
Które wręczę Ci tuż
Po twoim życzeniu
A moim spełnieniu
I chodź nie spełnię życzenia przez Facebooka
To życzę Ci uśmiechu od ucha do ucha

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!