Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ten tęskliwy dzień i pierwsze spotkanie nasze,
tylko o powtórce tego marze,
był on taki inny uroczy,
kochanie spojrzyj w me oczy,
może nie są one niewinne,
ale za to inne wyjątkowe,kochające,
inny urok mające.

Co w tym wierszu tematem jest ?
pewnie o tym wiesz,
jest nim miłość moja do Ciebie,
jak gwiazdy spadające na niebie,
a Twoja uroda inna niż inne,
a dzięki temu tylko,
uśmiech na mojej twarzy kwitnie,
czuje się tak wspaniale,wykwitnie,
niech tak zostanie,
przepraszam za wszystko kochanie.

3441 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!