Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wampir .

Ten stan
Gdy czujesz się jak wampir
Pragniesz zobaczyć
Jak płynie krew
To pragnienie
Nieposkromiona rządza
Tylko w jeden sposób
Można to uspokoić
No dalej , zrób to !
Zaboli tylko przez chwilę !
Czym jest jedna sekunda
W porównaniu do spokoju
Który otoczy cię po tym ?

1576 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!