Menu
Gildia Pióra na Patronite

ćma.

ten nagły deszcz w środku słońca
te nagłe chmury w środku lata
ta nagła cisza w środku zdania
ta katatonia
bez granic końca

(cykl słoneczny, twór 5.)

12 127 wyświetleń
229 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!