Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ten moment kiedy wszystko wraca,
Siedzisz i piszesz uczucia na kartce
Spisujesz fragment po fragmencie
Tak jakbyś pisał rozdział książki
Swojej książki zwaną ŻYCIEM!
Każde słowo usłyszane dawniej,
Staje się słowem na DZIŚ.
Każdy gest odczuwalny kiedyś,
Dziś staje się realny.
Każdy dotyk skóry kawałek po kawałku,
Został zapamiętany.
Wiara została,
Nadzieja nie umarła,
Miłość trwała,
Pamięć została,
I trwa do dziś !

15 972 wyświetlenia
67 tekstów
3 obserwujących
  • 15 December 2015, 15:46

    Podoba mi się. :)