Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka Barbórka

Ten fajny kto w oczy nie mówi prawdy
ja się także na to
nie tak dawno
dałam nabrać
opowiadając
wszem i wobec
że pani Basia
jest morowa
i w dechę
doczepiony uśmieszek
upozorowany grymasi k
opanowane do perfekcji
przyswojone
maniery
u księdza
w ogrodzie
pegeeru
na plebanii

25 538 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!