Menu
Gildia Pióra na Patronite

Reklama z czekoladą w zębach

Ten człowiek
patrzy na swój cień
wijący się jak koniec świata
rozhuśtany w kołysce
sierocej choroby
i trzymając papierosa
w pożółkłych palcach
wypuszcza dym
zakatarzonym nosem

- powstaje marzeń bańka -

on tego nie widzi
bo od dziecka
nie było normalnie
dom dziecka stanowił udrękę
o znacznie skrzywionym smaku

teraz nie marzy
i planów nie ma
teraz opuścił go sens
życia zasranego
teraz samobójstwa nie popełni
ale buja się w fotelu
losu przegranego

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • awatar

    11 March 2013, 13:38

    b.dobre
    samobójstwo wymaga przemyślenia i odwagi, wyrasta z kultury
    pozdr.