Menu
Gildia Pióra na Patronite

tej nocy gdy odeszłaś
zabolał gniew
tworzywem przeszłość
prosiłem o sen

12 302 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 9 April 2017, 21:14

    A to jak przeczytałam...to przypomniał mi się wieczór w którym On gdzieś odszedł i taki właśnie bajzel powstał w mej glowie.Pozdrawiam...

  • 8 April 2017, 23:25

    Justyna, nie wiem o czym piszesz ale miło się to czyta.

  • 8 April 2017, 23:24

    Dziękuję Cris.
    To ważne dni dla mnie. Jesteś ze mną jak stara przyjaciółka. :)

  • Cris

    7 April 2017, 15:24

    ...ładnie, choć smutkiem powiewa.

  • Cris

    7 April 2017, 13:31

    W kilku słowach tak wiele i ładnie brzmi.
    :)

  • Salomon

    6 April 2017, 12:53

    [...]sen... by wypocząć przed kolejnym spojrzeniem w twój cień
    gdy odchodzisz, czując lęk przy tej skroni, jakby dźwięk monotonii w uszach słyszany jęk serca bo to boli, założony z cierni kawałek korony, bezsilność przeszywa mnie pozbawiając nogi czucia, nie dotrwam, nie wytrzymam jutra bez ciebie rozumiesz? Nie stłumienie tego uczucia, nigdy...

    haha tak jakoś :) pozdrawiam

  • 6 April 2017, 10:18

    " ....wiesz to nie jest tak ,że ja się nie starałam i nie słyszałam Twojego krzyku.... to Ty byłeś głuchy na moja cisze.... odeszła..."