Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa najważniejsze słowa

Te dwa najważniejsze słowa,
Choć małe, mają duże znaczenie,
Choć prosta jest ich wymowa,
To w żyłach podnosi ciśnienie.

Te dwa najważniejsze słowa,
Są przez wszystkich znane i wszędzie,
Tym słowem wyznajemy miłość,
Która była, jest i będzie.

2421 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!