Menu
Gildia Pióra na Patronite

tato, zmieńmy ten świat
przydałoby się więcej ciepła
miłości - szczerej

a później tatku pójdziemy
do tej cukierni
gdzie zawsze kupowałeś
mi rurki z bitą śmietaną

wiesz tatuś,
kocham Cie
nawet jak masz muchy
w nosie, które psują
Ci humor

bądź przy mnie
tatku

nie chcę dorosnąć.

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
  • Albert Jarus

    13 March 2012, 13:02

    Przepiękny... urzekł mnie niesamowicie

  • Seneka 18

    13 March 2012, 09:58

    Piękny utwór...