Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepokój

Targa niepewnie
za strzępy wspomnień
wyrywając myśli
ocalałe zza kurtyny zapomnienia

Serce bije rytmem niespokojnym
niczym karabin maszynowy
uderza w przedsionki organu życia

Chwytam każdy gest,
nucąc melodię przezroczystych
szeptów

Czekając na sztil
karmię się niewidzialnym dotykiem ciszy,
która nosi Twoje imię

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 12 June 2018, 11:02

    Yestem dziekuje

  • 9 June 2018, 15:43

    Ładne.
    pozdrawiam. :))