Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta przykłada żonka z wiankiem
usiłowała mi jedynie kit wcisnąć po omacku

Od kiedy to fotokomórka która reaguje n a ruch
nie świeci ze względu na nadmiar światła .

Czyżby wielki sąsiad od basów
i od wyroczni spod zakrętu
sprzed pięćdziesięciu paru laty
miał zamiar znowu mi coś podłożyć
na poziomie zerowym
myśli własnych
wciśniętych tylko w parter
o ironio na wizjera
podglądzie
uczynnej sąsiadki
od strzelania emerytkom
w plecy
na potrzeby sensacji
jak i stadnych samosądów

25 547 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!