Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia

Tańczysz tam na brzegu
z oczami pełnymi łez,
Żyjąc wspomnieniami
Odwracasz sie ciągle wstecz.

Wspominasz chwile minione,
Tak dawno już zapomniane.
Po co ranisz swe serce ?
Po co je ranisz?

On odszedł
Nie wróci już.
Ty odeszłas,nie wahałaś się
Użyć słów,które teraz ranią Twą duszę.

On też załuje,ale cóż
Miłość odeszła ,nie wróci już.
Ja ,która pisze ten wiersz
Też żałuję ,że wahałam się.

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    3 January 2011, 16:38

    jak na taniec przystało, trochę śpiewny tekst, pozdrawiam