Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

Tańczysz miedzy palcami,
tańczysz jak wiatr między
rozpuszczonymi włosami...
Przy Tobie mętnieją myśli,
płoną pragnienia.
Gdy oddechem choć chłodnym,
otulasz marzenia.
Nękane po nocy,
w snach, chwile Nasze.
Oddaj to co czas zabrał,
podobno na zawsze.
Nie zamykaj oczu,
nie zamykaj serca.

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    15 June 2016, 09:31

    ładnie.
    :)