Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gorzki taniec.

Tańczę.
Nad przepaścią...
W ciszy.
Czasem głośno.
Lecę.
w dół...
I porwał mnie...
Ten wiatr.
Który chronić mnie miał.

39 410 wyświetleń
324 teksty
77 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!