Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie licząc na czas

Tam w każde słowo można uwierzyć
i każde na ścianie wykuć się da
Jak Cię uwolnią kiedyś z tej wieży
to im nie tłumacz że 1 to A
Można nie skumać nadal się cieszyć
pytając w kółko po ile to gra?
Tyle wystarczy przecież by przeżyć
kiedy na strunach wyjdzie że 2

18 682 wyświetlenia
616 tekstów
46 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!